Kokteil ma ananas

2 persona

100 ml Happy Day Ananas
Lëng Lime RAUCH 2 lugë
Shampanjë
Copëza arre kokosi

Zhyteni gotën në lëngun e lime-it ne fillim dhe me pas në copëzat e arrës së kokosit, në këtë mënyre krijoni një zbukurim. Hidh Happy Day ananas dhe kubat e akullit në gotë dhe shtoni shampanjën.

Cherry Tini

4 persona

30ml konjak qershie
90ml vodka
90ml Happy Day qershi
1 lugë lëng limoni Rauch

Hidhini të gjithë ingredientët me shumë akull në shaker dhe tundeni mirë.
Të shërbehet në gotë.

Mango Vodka Cooler

2 persona

5 cl vodka
8-10 boronica
300 ml Happy Day Mango
Soda
Akull i grirë
Mente

Mbushni me akull të grirë 2 dota dhe Happy Day Mango. Më pas shtoni vodkën. Hidhni sodën në fund dhe më pas zbukurojeni me boronica dhe gjethe mente.