Fuqia e një lëngu

Rauch Sport Isotonic – ju shuan etjen në mënyrë natyrale.

Për të prodhuar RAUCH SPORT Isotonic, ne analizuam nga afër dhe plotësuam nevojat e sportistëve.

Pija sportive nga Rauch shkëlqen në raft me një dizajn dinamik dhe sportiv dhe ju shuan etjen në dy shije freskuese: agrume dhe grejpfrut. Për Iso-Pijen tonë, ne i qëndrojmë besnikë origjinës sonë dhe mbështetemi te frutat e vërteta për sportin e vërtetë. E përkryer për të gjithë atletët e profesionistë dhe amatorë.

HIDRATIM I SHPEJTË

HIDRATIM I SHPEJTË

Njerëzit dehidratohen shpejt kur janë fizikisht aktivë, duke rritur nevojën për të zëvendësuar sa më shpejt ato lëngje të humbura. Përmbajtja e mineraleve izotonike siguron që lëngjet të përthithen shpejt.

FRUTA TE VERTETA

FRUTA TE VERTETA

Aroma natyrale e frutave të vërteta është rezultat i një përqindje të lartë të agrumeve.

VITAMINAT

VITAMINAT

Katër vitaminat C, B1, B2 dhe B6 kontribuojnë shumë në performancën fizike të atletëve.

MINERALET

MINERALET

Gjashtë minerale të ndryshme ndihmojnë trupin tuaj të kompensojë mineralet e humbura të kalciumit, magnezit, natriumit, fosforit, klorurit dhe kaliumit.

Qëndrueshmëri EKSTREME

Qëndrueshmëri EKSTREME

Saharoza jep energji dhe maltodekstrina rrit qëndrueshmërinë.