НАША ОДГОВОРНОСТ

Луѓето имаат централна улога во нашата компанија. Нашите производи не само што мораат да имаат одличен вкус, тие се поврзуваат и доживеаните искуства. Тие можат да се почувствуваат, да возбудат и да освојат. Заедно со врвните спортисти, љубителите на спортот и верните навивачи, ние ги доживуваме заедно подемите и падовите. Тоа е главната причина зошто Rauch го смета спонзорството за интегрален дел на комуникациската стратегија уште од 1990-тите.


Happy Day Immun
Wings for Life Worldrun

Contact

Personal information