Cafemio - Насекаде со тебе!

Сакаш да се освежиш со едно ладно кафе за носење? Имаме одлично решение за тебе! На италијански начин, во комбинација со свежо млеко од Алпите, во практична PET амбалажа, која лесно може повторно да се затвори. Совршено за кафе пауза кога сте во движење.