Загарантирана забава на плажа

Што е тоа што не возбудува кај одбојката на плажа? Комбинацијата на напреварување и босонога забава е тоа што го прави овој лежерен спорт атрактивен низ целиот свет. Лето, жештина, плажа и врвни атлети. Гарантирана празнична атмосфера!


Vienna Major Series 2019