Каубојците на тркала се повторно тука

Вртоглави брзини, техничка супериорност, и тркачки автомобили вредни милиони, обезбедува непрекината фасцинација од Формула 1. Затоа и Rauch учествува во Ф1 караванот. Трките ги возбудуваат навивачите, а нашите производи непцата на гледачите.


Red Bull Racing Mexico Teaser 2021
Red Bull Racing Showrun Japan 2019