Фудбалот го врти светот!

Фудбалот не остава никого рамнодушен и е повеќе од игра. Победа или пораз, спортот ги води нашите емоции и предизвикува фасцинација низ целиот свет.


FC Red Bull Salzburg

Многу сме горди на соработката со десеткратниот шамипион на Австрија - ФК Red Bull од Салцбург, кој е дел од нашето семејство. Им обезбедуваме на спортистите врвни сокови, ним им останува само жедта по успеси.

RB Leipzig Bundesliga

Почнувајќи од 2016, ние сме исто така горд партнер на RB Лајпциг бундеслигашот од Германија. Однапред се радуваме на претстојната долгогодишна соработка и заеднички успеси. Проверете на официјалниот сајт на RB Leipzig тука: