ANGAZHIMI YNË

Njerëzit tanë e kanë në qëdër të vëmëndjes kompaninë tonë. Produkti ynë nuk duhet vetëm të shijojë mirë, por duhet të shoqërohet me një përvojë të gjatë. E qartë, emocionuese dhe e prekshme. Së bashku me atletë të shquar, të dashuruar pas sportit dhe tifozëve të të zjarrtë, ne përjetojmë uljet dhe ngritjet e sportit. Kjo është arsyeja pse Sponsorizimi ka qenë pjesë integrale e komunikimit të kompanisë tonë që nga vitet 1990.


Happy Day Immun
Wings for Life Worldrun

Contact

Personal information