Пијалок за турбо сила

РАУХ Спорт Изотоник - освежителен по природа

Спортскиот пијалок од Раух, блеска на полицата со својот динамичен и спортски дизајн и ја задоволува вашата жед во два освежителни вкуса: Лимон и Грејпрфрут. Нашиот Изотоник останува верен на традицијата на Раух и користи вистинско овошје за вистински спорт. Идеален и за професионалните спортисти и за почетниците.

За да го произведеме RAUCH SPORT Isotonic, внимателно ги анализиравме потребите на спортистите

БРЗА ХИДРАЦИЈА

БРЗА ХИДРАЦИЈА

Луѓето често набрзина дехидрираат кога се се занимаваат со поинтензивни физички активности, и имаат потреба брзо да ги надокнадат изгубените течности. Минералите во Изотоникот, помагаат течностите брзо да се апсорбираат.

ВИСТИНСКО ОВОШЈЕ

ВИСТИНСКО ОВОШЈЕ

Природниот вкус на вистинско овошје е резултат на високиот процент на цитрусни овошја.

ВИТАМИНИ

ВИТАМИНИ

4 витамини Ц, Б1, Б2 и Б6 во голема мера придонесуваат за добрите перформасни на спортистите.

МИНЕРАЛИ

МИНЕРАЛИ

6 различни минерали му помагаат на вашето тело да ја надокнади загубата на калциум, магнезиум, натриум, фосфор, хлориди и калиум.

ВИСОКА ИЗДРЖЛИВОСТ

ВИСОКА ИЗДРЖЛИВОСТ

Сахарозата ви дава дополнителна енергија, а малтодекстринот ја зголемува издржливоста.