Овошна и колоритна забава за децата

Децата ги сакаат боите и промените. За време на играта, и кога нашите најмили се жедни, живописно обоените флашички на Rauch Yippy се идеален придружник. И родителите ги сакаат: Yippy изобилува со калциум и витамини, во исто време избегнувајќи ги вештачките конзерванси.

Шарена овошна забава со Yippy!

Шарена овошна забава со Yippy!

Впечатливите колоритни флашички Yippy од омилените вкусови (од вишна, мулти до шумско овошје) предизвикуваат детски насмевки. Флашичката од 0,33л ПЕТ со спортски чеп е идеалниот сопатник.

Yippy ладен чај

Yippy ладен чај

Конечно постои ладен чај за деца! Yippy! Целосно без кофеин. Со одличен овошен вкус. И најдобриот RAUCH квалитет! Пробајте го сега!

Liza und Max spritzen mit Wasserpistolen auf ihren Freund Yippy Bär. Alle lachen. Die Sonne und Fruchtbaum im Hintergrund
Glücklich Yippy Bär geht zu dem Fruchtbaum um seinen Freunden zum treffen
Max und Lisa besuchen ihren Freund Yippy Bär und planen in der Zwischenzeit eine Überraschung. Wasserangriff!
Yippy Bär wartet auf seine Freunde Max und Lisa im kühlen und angenehmen Schatten des Fruchtbaum und er hat eine Idee
Yippy Bär, der sich hinter dem Fruchtaum versteckt, wartet auf seine Freunde, damit er sie erschrecken kann
Trauriger Yippy Bär sitzt bei dem Fruchtbaum. Er denkt nach, warum er allein da ist. Ist er am falschen Tag gekommen?
Kinder sind hinter dem Fruchtbaum verstecken, springen heraus und überraschen Yippy Bär mit Wasserpistolen. Alle lachen
Max und Lisa spritzen mit Wasserpistolen auf ihren Freund Yippy Bär und gemeinsam lachen. Die Sonne im Hintergrund
Yippy Bär schüttelt das Wasser aus seinem Fell und lacht mit seinen Freunden
Yippy Bär nimmt aus dem Fruchtbaum zwei RAUCH Yippy Limo für seine zwei Kinder freunde Max und Lisa
Yippy Bär mit Freunden Max und Lisa und zwei RAUCH Yippy Flaschen in den Händen und Text "Wo Yippy ist, dort ist Spaß"