Aksion i garantuar

Çfarë është ajo që ne na pëlqen më shumë nga volejbolli në plazh?

Kombinimi i ambicies, argëtimi dhe "loja zbathur në rërë" është ajo që e bën këtë lloj të lirë sporti të përsosur anë e mbanë botës.

Verë, vapë, plazh dhe trupa të nxehtë.

Një atmosferë e garantuar pushimi!


Vienna Major Series 2019