Futbolli vendos rregullat e botës!

Futbolli nuk lë askënd të paprekur dhe është më shumë se vetëm një "lojë". Triumfi ose humbja përcaktojnë
  emocionet - një sport që nxit dhe dominon ndjenjat tona, duke shkaktuar magjepsje në të gjithë botën.


FC Red Bull Salzburg

Jemi shumë krenarë që, si një partner, kampioni i dhjetë i kombëtares FC Red Bull Salzburg është pjesë e familjes sonë.
Ne mbështesim atletë me lëngje të pasura, duke mos e shuar vetëm etjen për sukses.

RB Leipzig Bundesliga

Që nga viti 2016, ne jemi edhe partner krenar i ekipit të RB Leipzig Bundesliga nga Gjermania.
Ne jemi të lumtur për të festuar shumë vite suksese që do të vijnë së bashku. Ju lutemi shikoni ne faqen zyrtare të internetit të RB Leipzig këtu: