Kaubojsat e pistës janë rikthyer.

Shpejtësi marramëndëse, zotërim teknologjie, dhe makinat e garave që vlejnë miliona – magjepsja e Formula 1 mbetet e pathyeshme. Kjo është arsyeja pse ne marrim pjesë gjithmonë. Ne nuk shkaktojmë emocion, por ne zgjojmë shijet e spektatorëve.


Red Bull Racing Mexico Teaser 2021
Red Bull Racing Showrun Japan 2019