Argëtim me fruta dhe ngjyra për femijët.

Fëmijët i duan ngjyrat dhe ndryshimet. Për të shuar etjen e të vegjëlve, shishet me ngjyra të ndezura Yippy nga Rauch janë shoqëruesi ideal gjatë kohës së argëtimit dhe lojës. Edhe prindërit e duan Yippy-n, i cili vlerësohet për sasinë e kalciumit, vitaminave dhe mungesës së plotë të konservuesve.


Kenaqësia e frutave shumëngjyrëshe me Yippy!

Shishe me ngjyra të ndezura dhe një përzgjedhje e markave më të preferuara (nga qershi në multivitamin dhe frutat e pyllit) i bëjnë fëmijët të buzëqeshin. Formati 0.33 l në shishe me tapë sportive e bën Yippy shoqëruesin ideal në rrugë.