Zhytuni në botën
shumëngjyrëshe të RAUCH

Zbuloni shumëllojshmërinë e
produkteve RAUCH

Duke ju përshtatur shijeve të gjithëkujt


Cafemio

Kafeja e juaj freskuese për pushimin tuaj në levizje! Mënyra e jetesës italiane e çiftuar me qumësht të freskët nga alpet. Gjeni shijën tuaj të preferuar midis shumë llojëve të shijshme të Cafemio: Latte Macchiato Vanilla, Cappuccino, Macchiato & Espresso Macchiato ”.

GASTRONOMI

Historiku i kompanis sonë fillon në sektorin e gastronomisë me 1919. Prodhimi i parë ishte lëngu i mollës. Është dërguar ne gastronomitë e afërta në shishe 1 litërshe. Afro 100 vite mas ne jemi një partner I domosdoshëm i gastronomisë ne fushën e pijeve Jo-Alkoholike. Sikurse me brendet e shumëllojshme po ashu edhe me paketimet. dhe kështu kemi zgjedhje për çdonjërin.

Sport Isotonic

Për Iso-Pijen tonë, ne i qëndrojmë besnikë origjinës sonë dhe mbështetemi te frutat e vërteta për sportin e vërtetë. E përkryer për të gjithë atletët e profesionistë dhe amatorë.