Влезете во
шарениот свет на RAUCH

Откријте ја разновидната
понуда на RAUCH

За сечиј вкус


Cafemio

Твојата освежителна кафе пауза која можеш да ја понесеш насекаде! Италијански стил комбиниран со свежо млеко од Алпите. Откриј кој е твојот омилен меѓу неодоливите Cafemio вкусови: Latte Macchiato со вкус на ванила, или класичните Cappuccino и Macchiato.

Угостителство

Овошни сокови од врвен квалитет и чистота

Sport Isotonic

За да го произведеме RAUCH SPORT Isotonic, внимателно ги анализиравме потребите на спортистите