Трк по БРАВО!

Нема да ти се верува какво лето те очекува! Овој пат, ТИ биди најдоброто нешто што се случило ова лето! Подготви се за една нова луда авантура! Осмели се, учествувај во БРАВО наградната игра и освој еден од 8-те телефони iPHONE 13! Почувствувај нови вибрации! Летото е подготвено за тебе!

Освој ТОП награди за СУПЕР лето!

Освој еден од 8-те телефони - iPHONE 13

Како да учествуваш?

Купи го твојот омилен БРАВО сок од 0.33l, 0.5l или 1.5l со QR код на капачето или кодот на предната страна на лименката
Внеси го победничкиот код под капачето или од лименката како и твоите лични податоци
Освој ТОП награди!
Oops, an error occurred! Code: 2024072021483359cbfd51

* полињата се задолжителни