ZGJIDH BRAVO!

Nuk mund ta besosh se ç'verë të pret! Këtë herë, bëhu ti gjëja më e mirë e verës! Përgatitu për aventura të reja, të çmendura! Sfidoje veten! Guxo dhe luaj për çmimet BRAVO, dhe Fito 1 nga 3 Fundjavat Relaksuese, ose 1 nga 6 Telefonat celularë A52S! Shko atje ku nuk ke qenë kurrë dhe provo ndjesi të reja! Vera po të pret.

Fito SUPER Dhurata për një Verë TË MREKULLUESHME!

1. Fito një fundjavë relaksuese
2. Xhiro aventurat e tua të çmendura me një nga 6 Telefonat celulare A52S

Si mund të marrësh pjesë?

Bli Bravo-n tënde të preferuar 0,33 l, 0,5 l ose 1,5 l, me një kod QR të dukshëm nën kapakun e shishes apo kanaçes.
Fut kodin fitues që gjete poshtë kapakut të shishes ose kanaçes, si dhe të dhënat e tua personale.
Fito SUPER Dhurata
Oops, an error occurred! Code: 20240614102857582acfbc