Услуги


Архива на слики

Само за партнери

За нашите партнери во трговијата, угостителството, медиумите и индустријата нудиме специјални услуги: добијте детални информации за нашите производи во делот "Технички податоци". Таму можете да дознаете се што ве интересира од EAN кодови до рок на складиштење и многу повеќе. Во нашата "Архива на слики" сите слики на производи се снимени и спремни за превземање, со што во секое време ќе ги имате тековните материјали потребни за вашите реклами. Сеуште немате креирано Ваш логин со корисничко име и лозинка? Пратете ни кратка порака со вашата адреса и податоци, како и намената за која ви се потребни нашите податоци, и ние веднаш ќе ви испратиме корисничко име и лозинка која ќе може да ја употребите. Или јавете ни се телефонски на нашите контакти!

Пријави се тука

Кликни тука за да се логираш
Сеуште немам корисничкa сметка

Превземи Лого

Тука можете да ги превземете логоата на брендовите на Rauch.
Секое лого е достапно во 3 варијанти


Изберете Rauch бренд:

RAUCH Сертификати

Тука можете да ги превземете сертификатите за производите на Rauch.

Quality Managment System ISO 9001
Environmental Management System ISO 14001
Occupational Health and Safety Management System BS OHSAS 18001
Food Safety Management System ISO 22000
Food Safety Management System FSSC 22000
Food Safety Management System IFS Food
Food Safety Management System BRC British Retail Consortium