Qershi
Peshkë
Yippy Party

Argëtim me fruta dhe ngjyra për femijët.

Fëmijët i duan ngjyrat dhe ndryshimet. Për të shuar etjen e të vegjëlve, shishet me ngjyra të ndezura Yippy nga Rauch janë shoqëruesi ideal gjatë kohës së argëtimit dhe lojës. Edhe prindërit e duan Yippy-n, i cili vlerësohet për sasinë e kalciumit, vitaminave dhe mungesës së plotë të konservuesve.


Yippy Ice Tea

Më në fund një çaj i ftohtë posaçërisht për fëmijë! Është totalisht pa kafeinë. Me një shije frutash të mrekullueshme. Me cilësinë më të mire nga RAUCH ! Provoje tani!

Nuk ka aheng pa "Shampanjën" e fëmijeve!

Ditëlindjet, Krishtlindjet dhe Bajrami, Dita e parë e shkollës, nje koncert muzikor në shkollë apo nje medalje e merituar në sport jane disa nga eventet ku fëmijet duan te ngrenë dolli! Problemi është zgjidhur! Yippy Party u jepë mundësi që edhe fëmijët të pëlcasin tapën! Yippy Party mund ta gjeni në një ngjyrë pink të ndezur me shije Qërshije dhe me të kaltërt të ndezur me shije Rrushi.

Kenaqësia e frutave shumëngjyrëshe me Yippy!

Shishe me ngjyra të ndezura dhe një përzgjedhje e markave më të preferuara (nga qershi në multivitamin dhe frutat e pyllit) i bëjnë fëmijët të buzëqeshin. Formati 0.33 l në shishe me tapë sportive e bën Yippy shoqëruesin ideal në rrugë.