Rauch Bravo Logo
Slide-0
БРАВО
за НОВИОТ
ВКУС!
Slide-1
БРАВО
за НОВИОТ
ВКУС!

БРАВО
ЗА ВИШНА!

Некои велат дека е слатка,
други тврдат дека е кисела.
Пробај и ти БРАВО
од вишна и одлучи!

Откриј ги

БРАВО ЈАС

моментите!

Легендата вели дека секој ден постои барем по еден мал БРАВО момент.
На пример, кога во последен момент ќе го фатиш телефонот пред да ти падне на земја;
кога ќе ја уфрлиш тапата директно во чашата или кога мајсторски ќе направиш жапче фрлајќи
камче во реката... Па ќе погледнеш околу себе и ќе сфатиш дека... никој не видел како си газиш.

Но, што ти е гајле, кога веќе се чувствуваш како легенда!
И можеш слободно да си кажеш себеси: БРАВО ЈАС!

 

Следи го „БРАВО ЈАС“ хајпот на Интернет!