Rauch Bravo Logo
Slide-0
Bravo
për shije
të re!

BRAVO për
MJEDËR-LIMON

Mjedër pak më ndryshe! Provoje,
do ta dashurosh!

Slide-1
Bravo
për shije
të re!

BRAVO
PËR QERSHINË!

Disa thonë që është e ëmbël,
disa e quajnë të thartë.
Provo BRAVO
qershi dhe vendose!

Zbulo momentet

BRAVO

PËR MUA!

Legjenda tregon se ka një moment të vogël Bravo në çdo ditë.
Për shembull, kur kap një telefon fiks para se të bie në tokë;
ose kur e hedh kapakun në gotë; ose kap disa herë sipërfaqen e ujit me guriçkë në ujë.
Më pas kthen kokën dhe shikon se ... Askush nuk e ka parë!

Por nuk ka rëndësi, sepse ndihesh vërtet një mrekulli.
Aq shumë sa mund të thuash: BRAVO PËR MUA

 

VAZHDO ME TRENDIN "BRAVO PËR MUA" NË INTERNET!

 

BRAVO për SHIJET BRAVO!