Вода Јагода
портокал
Шумско

Овошна и колоритна забава за децата

Децата ги сакаат боите и промените. За време на играта, и кога нашите најмили се жедни, живописно обоените флашички на Rauch Yippy се идеален придружник. И родителите ги сакаат: Yippy изобилува со калциум и витамини, во исто време избегнувајќи ги вештачките конзерванси.


Yippy ладен чај

Конечно постои ладен чај за деца! Yippy! Целосно без кофеин. Со одличен овошен вкус. И најдобриот RAUCH квалитет! Пробајте го сега!

Шарена овошна забава со Yippy!

Впечатливите колоритни флашички Yippy од омилените вкусови (од вишна, мулти до шумско овошје) предизвикуваат детски насмевки. Флашичката од 0,33л ПЕТ со спортски чеп е идеалниот сопатник.

Шарена овошна забава со Yippy!

Yippy Вода ја згаснува жедтта за време или помеѓу оброците. Ниската содржина на шеќер со омилените вкусови на Јаболко, Јагода и Капина се погодни за секојденвна употреба.