Ова лето е за Bravo!

Ти пристигна пред почетокот на оваа наградна игра, но ние сме тука за да ти го кажеме следново... Чувај ги капачињата од Bravo соковите од 0.5l + 1.5l, како и отворачите на лименките од 0.33l кои имаат QR код - тоа значи дека под капачињата и отворачите се наоѓа ПОБЕДНИЧКИ КОД кој може да ти донесе награда. Те очекуваме тука на 1 април за да видиме за што се работи. Ќе има аплауз -BRAVO! Не е шега! Ги одбројуваме моментите до почетокот на наградната игра!