Од мала фабрика до светски иновации

Тоа е RAUCH

Уште од основањето во 1919 година, ние останавме Австриски фамилијарен бизнис, сега веќе во својата четврта генерација. Нашите вработени се мотивирани за континуирано подобрување на квалитетот, како основа на нашиот успех. Тоа го прави Раух не само фамилијарна компанија туку и еден од водечките производители на сокови во Европа.


Овошје

Заситувањето на жедта е основна потреба, но ние нудиме многу повеќе од тоа: овошно, природно, свежо и вкусно. Нашите производи - направени од избрано овошје - се синоним за свежина и уживање на здрав начин. Нашите брендови се во тек со вкусовите на нашето време, збогатени со најдоброто овошје од целиот свет.

Фамилија

Уште од основањето во 1919 година, ние останавме Австриски фамилијарен бизнис, сега веќе во својата четврта генерација. Нашите вработени се мотивирани за континуирано подобрување на квалитетот, како основа на нашиот успех. Тоа го прави Раух не само фамилијарна компанија туку и еден од водечките производители на сокови во Европа. Ја заситуваме жедта за свежина и овошје во повеќе од 100 земји ширум светот.

Природа

Ние сме наполно свесни за значењето на природата како извор на овошјето, едни од нашите најзначајни придобивки. Активно работиме на економично, планско и внимателно користење на ресурсите. Ние ја превземаме одговорноста и се обврзуваме на зачувување на околината. Нашиот Rauch тим е олицетворение на сите овие вредности.

Welcome to the World of RAUCH

Сектори за стратешки бизнис

Во целина, Rauch групацијата завзема тројца стратешки бизнис полиња. Покрај производството и продажбата на на Rauch брендовите од Happy Day до Bravo, Nativa и Rauch IceTea, Rauch е етаблиран и во B2B сегментот. Во рамките на оваа гранка, компанијата Rauch ја има улогата на производител и продажна компанија за интернационалните купувачи на овошни концентрати и полу-производи. Третото поле се однесува полнењата по лиценца. Како добавувач на услуги, Rauch полни за други производители на пијалоци со својата екпертиза и врвни системи и линии за полнење на лименки, ПЕТ (пластика) и стаклени шишиња.

RAUCH brands
Commissioned fillings
Semi-finished Products