Bëje ditën tënde të lumtur!

Happy Day qëndron për shije të veçantë me një cilësi të lartë. Gama e gjërë e brandeve ju bën të udhëtoni mes shijeve te ndryshme.

Spoti i ri
Happy Day Vegan!

Happy Day Vegan!

Happy Day nga RAUCH përmban vulën V dhe është 100% vegane.

Kjo vulë është çertifikuar nga Vegan Society of Austria, duke mbajtur kështu vulën përkatëse. Duke e përdorur teknologjinë mekanike të fundit ku filtrimi dhe procesi i pastrimit bëjne qe shtesa e gjelatinës është e pa nevojshme.

Dizajni i ri me shkëlqim nga Happy Day!

Dizajni i ri me shkëlqim nga Happy Day!

Më shumë ngjyra sjellin më shumë lumturi. Nga mbrenda, shija qëndron e njejtë, por paketimi shkëlqen edhe më i lumtur. Jeni kurioz? Binde veten & bëje ditën tënde të lumtur!