Shërbimet


Arkiva e fotografive

PARTNERËT-VETËM ANËTARËT

Për partnerët tanë në tregti, gastronomi, shtyp dhe industri, ne ofrojmë një shërbim të veçantë.

Merrni informacion të detajuar Rreth produkteve tona nën "Të dhëna teknike". Atje ju gjeni gjithçka që mund t’ju nevojitet nga Kodet EAN tek jetëgjatësia e produktit dhe shumë më tepër. Në "Arkivin e Fotografive" ruhen të gjitha fotografitë e produkteteve që të mund ti shkarkoni, dhe gjithmonë të keni foto të përditësuara.

Ju ende nuk keni një login dhe një fjalëkalim të shkurtër?

Na shkruani një mesazh të shkurtër në adresën tonë dhe kërkesën tuaj, ne do t'ju dërgojmë menjëherë logimin dhe fjalëkalimin tuaj, ose thjesht na telefononi!

LOGIN

Klikoni ketu për tu loguar
Nuk kam një login ende

 

 

Shkarkim i logos

Këtu ju mund të shkarkoni logot Rauch.
Çdo logo është e disponueshme ne 3 variante.

Zgjidh brandin Rauch :

RAUCH Çertifikata

Këtu ju mund të gjeni Çertifikatat Rauch të disponueshme për t'u shkarkuar

Quality Managment System ISO 9001
Environmental Management System ISO 14001
Occupational Health and Safety Management System BS OHSAS 18001
Food Safety Management System ISO 22000
Food Safety Management System FSSC 22000
Food Safety Management System IFS Food
Food Safety Management System BRC British Retail Consortium