Нашата широка гама на брендови

 

 


Визионерот Франц Јозеф РАУХ

Во чест на нашиот основач и пра-прадедо, направивме една ексклузивна едиција за сегментот гастрономија. Нашите премуим џусеви и нектари во стаклени 0,2л шишиња, сега се достапни во единствен ретро дизајн, инспириран од мотото "Го славиме минатото, ѝ се радуваме на иднината". Од 1919 година па сѐ досега.

Веганизамот

Се приклучуваме на најновите и популарни трендови како Веганизамот, и во соработка веганските организации, Раух ги сертифицира производите и гарантира дека во целокупниот производен процес не се користат материјали од животинско потекло. Отсега па натаму, европската "V" ознака ќе биде присутна на сите производи од линијата на стаклени шишиња од 0,2л наменети за ХоРеКа сегментот.

Franz Josef Rauch Videospot

MyTea

Браво Ладен чај од Лимон и Праска за младите и оние кои сакаат да се чувствуваат млади ; )

Ако изгледа како BRAVO, тогаш има и вкус како BRAVO

BRAVO значи изобилство од најразлични овошја и бобинки набрани од секаде во светот, од најегзотичните места па се до она што можете да го најдете во вашата земја. BRAVO овошните сокови се идеални за заситување на жедтта. Секогаш со свежи идеи за нови и возбудливи вкусови, тие ви гарантираат исклучителни овошни искуства.

Овошни задоволства

Bag-in-box

Барате решение за доручекот за вашите гости? Нашите bag-in-box диспензери ви нудат огромна флексибилност и врвен квалитет.

Раух пост-микс решението за сервирање е идеално при голема побарувачка на џус. Со едно притискање на копчето, го припрема посакуваниот пијалок од концентрат и вода, и ви гарантитира брз, ефикасен и чист начин на сервирање во капацитет до 200л. Со флексибилна употреба - различни висини на прилагодување за чашите и карафите и повеќекратна употреба. Нашите диспензери овозможуваат употреба и на повеќе вкусови - од 2 до 5, во зависност од моделот.

Пре-микс моделот на bag-in-box системот пак, ви овозможува најавтентично овошно задоволство. Разладени до идеална и константна температура, 2-3 различни производи истовремено се послужуваат на гостите, а сѐ со препознатливиот врвен Раух квалитет. Понудата опфаќа 100% органски џусеви, високо квалитетни 100% овошни џусеви без примеси и шеќер, како и најдобрите и омилени нектари. Ракувањето е едноставно и им овозможува на гостите брзо да бидат услужени.