Kjo verë do të jetë për Bravo!

Keni ardhur përpara fillimit të lojës me çmime, por ne jemi këtu për t'ju thënë sa vijon... Ruani kapakët e shisheve Bravo 0,5 + 1,5 L dhe hapëset e kanaçeve 0,33 L, që kanë një kod QR – Kjo do të thotë se BRENDA kapakëve të shisheve dhe hapëseve të kanaçeve ka KODE FITUESE. Ne ju presim të ktheheni këtu më 1 prill, për të parë cilat janë ato. Do ta meritoni një BRAVO. Nuk është shaka! Po numërojmë mbrapsht për fillimin e lojës!