Çfarë do që të bësh, bëje Bravo!

Frutat e frekëta identifikohen me verën. Përmbajtja e lartë frutore dhe gama e gjërë e ngjyrave të natyrës i shtojnë nje ndjesi verore dhe nje shije të plotë të jetës së ëmbël, lëngjeve të frutave BRAVO. Fruta të vërteta nga RAUCH.


Më shumë dëshirë për fruta!

BRAVO simbolizon një shumëllojshmëri kompozimesh nga frutat ekzotike deri tek frutat vënadse dhe variacionit të frutave të pyllit. Lëngjet e frutave  BRAVO janë shuarësit idealë të etjes dhe gjithmonë të pranishëm me ide të reja, eksperienca emocionuese në shijet e ndryshme. Markë për të gjithë ata që duan të shijojnë jetën. Nektare me fruta dhe pije të pasura me vitamina, vlera ushqyese dhe minerale për më shumë vitalitet sigurojnë nivelin më të lartë të kënaqësisë së frutave, kurdo dhe kudo.


Bravo Multivitaminë

Për Rauch, BRAVO mbështet shijen e vërtetë të frutave dhe gëzimin e jetës, të përfaqësuar në shumë ngjyra. BRAVO Multivitamin ka qenë ndër shijet më të preferuara midis konsumatorëve tanë. BRAVO Multivitamine përfshin 13 fruta dhe 9 vitamina. Shije e plotë e frutave reflektohet në stilin plot gjallëri dhe ngjyra të konsumatoreve të BRAVO. Gëzimi për jetën dhe dëshira për aromë të pastër frutash!

Është kohë BRAVO gjatë gjithë kohës!

Për pak apo shumë etje, në vete ose me miqtë: BRAVO është në dispozicion në madhësi të ndryshme dhe fruta për çdo rast…

Një luleshtrydhe mbi re