Желба за овошје.

BRAVO симболизира овошна комбинација од егзотично овошје па се до класични и различни видови бобинки. BRAVO овошните сокови идеално ја гаснат вашата жед и ви гарантираат овошна разноличност со нови идеи и возбудливи искуства во вкусот. BRAVO е идеален за сите кои сакаат да уживаат во животот. Овошните нектари и пијалоци кои се богати со витамини, хранливи состојки и минерали ви го обезбедуваат овошното уживање било каде и било кога.


Што и да правиш - направи го BRAVO

Свежите овошја се поврзани со летото. Големиот избор на овошја и изборот на природни бои му го даваат на летото вкусот на слаткиот живот. Автентични плодови. Автентичен Rauch.


BRAVO мултивитамин

За Rauch, BRAVO претставува вистински овошен вкус и радост на живеењето обележувајќи го со многу бои. BRAVO мултивитамин е меѓу омилените вкусови кај нашите клиенти. Вклучува 13 овошја и 9 витамини. Неговиот вкус се рефлектира во начинот на живот на нашите потрошувачи. Радост за живот и желба за овошен вкус.

BRAVO за секоја прилика.

Независно од тоа дали сте сами или со пријатели, независно од тоа колкава ви е жедта BRAVO е достапен во различни вкусови и во најразлични пакувања и одговараат за секоја прилика.