Multivitamin
Sunny Orange
Peach

BRAVO ME NJË FORMAT TË RI

Pranvera 2021 është koha për një pamje të re dhe një format cool. Përzierjet tona të shijshme të Portokallit, janë gjithashtu të disponueshme në kanaçe cool, për një eksperiencë të re, me shije frutash dhe freskuese!

Zgjidh Bravo

Pranvera 2020 nuk është vetëm koha për një pamje krejt të re, por edhe për shije të reja: Përzierjet e reja e të Sunny Orange kombinojnë shijen e pakrahasueshme dhe kremoze të BRAVO Sunny Orange me fruta ekzotike dhe të njohura, siç janë Ananasi, Mango & Limoni: Duke ofruar një shije të re frutash dhe freskuese!

Më shumë dëshirë për fruta!

BRAVO përfshin një gamë të gjërë të frutave. Duke filluar nga frutat vendase si molla e deri te ato ekzotike si ananasi, nga manaferrat e njohura deri te kombinimet ekstra frutore - mund ti gjeni të gjitha nga asortimenti i BRAVO.Brandi për ata që kanë dëshirë ta shijojnë jetën. Nektare frutash, dhe lëngje të pasura me vitamina, lëndë ushqyese dhe me minerale për më shumë vitalitet duke siguruar në këtë menyrë shijen më të mirë të frutave ne çdo kohë dhe në çdo vend.