Zhytuni në botën
shumëngjyrëshe të RAUCH

Zbuloni shumëllojshmërinë e
produkteve RAUCH

Duke ju përshtatur shijeve të gjithëkujt


Cafemio

Kafja e ftohtë më kremoze. Stili i jetesës italiane me qumësht të freskët nga

Alpet. Zbuloni shijen tuaj të preferuar - Cappuccino & Macchiato.

Të dyja shijet janë jashtëzakonisht kremoze. I vetmi ndryshim është në forcën e kafesë.

GASTRONOMI

Historiku i kompanis sonë fillon në sektorin e gastronomisë me 1919. Prodhimi i parë ishte lëngu i mollës. Është dërguar ne gastronomitë e afërta në shishe 1 litërshe. Afro 100 vite mas ne jemi një partner I domosdoshëm i gastronomisë ne fushën e pijeve Jo-Alkoholike. Sikurse me brendet e shumëllojshme po ashu edhe me paketimet. dhe kështu kemi zgjedhje për çdonjërin.