Lëngjet e frutave Bravo janë simbol i një mënyrë të lehtë jetese.

Kjo nënkupton të shijuarit e jetës me të dashurit tuaj dhe të kaluarit bukur së bashku.


Bravo në paketimin Tetra Pak tani është Bravo Select.

Bravo në paketimin Tetra Pak tani është Bravo Select. Çfarë do të thotë kjo?

Po theksojmë cilësinë e lartë të Nektareve tona të cilat janë bërë nga frutat më të mira.

Bravo Select përfaqëson një gamë të tërë të frutave. 

Nga frutat vendase si mollët deri në ato ekzotike si ananasi, nga manaferrat e njohura në kombinime me fruta të tjera – ju mund të keni çfarë të dëshironi me  gamën e gjerë të Bravo Select.

Merre lehtë