Udhëto drejt verës!

Vera po afron dhe natyrisht që ti mezi po e pret! Është koha të bëhesh gati të gumëzhish nëpër qytet dhe të bësh shumë qejf!Eksploro vende të reja të këndshme në mënyrën më të mirë - duke bërë një xhiro për qejf me energji elektrike! Merr pjesë në lojën COOL me çmime fituese të Bravo, sepse gumëzhitës të vërtetë të qytetit të presin aty: një scooter elektrik ose një Kick scooter. Kështu që shijoje pijen tënde të preferuar freskuese BRAVO dhe shko drejt çmimeve të mrekullueshme!

Si të marrësh pjesë?

Zgjidh Bravo

Bli Bravon tënde të preferuar 0,5 l ose 1,5 l me logon Bravo në kapak. Shiko nën kapak: atje do të gjesh një kod që mund të jetë rruga drejt lumturisë.

Vendos kodin dhe informacionin tënd personal

Vendos kodin që ke gjetur në fushën e duhur (i vendosur më poshtë në këtë faqe), së bashku me informacionin tënd personal.

Bëj tifo për veten

E vetmja gjë që të mbetet të bësh është të mbështetesh te fati dhe së shpejti të shijosh një nga çmimet COOL të Bravo.

Po çmimet? Ato janë kaq cool, janë fantastike!

Bravopromo

Te dhena Personale

 

Kjo është fituesja e rradhës i një City Cruiser nga 15.-21. Prill:

Urata Çoçaj, Prizren


Ky është fituesi i rradhës i një City Cruiser nga 22.-28. Prill:

Qendrim Grajqevci, Fushë Kosova


Kjo është fituesja e rradhës i një City Cruiser nga 05.-11. Maj:

Emine Latifi, Prishtinë

Ky është fituesi i rradhës i një City Cruiser nga 12.-19. Maj:

Bardhyl Berisha, Prishtinë

Kjo është fituesja e rradhës i një City Cruiser nga 20.-27. Maj:

Mimoza Mullaibrahimi, Prishtinë

 

Urime!