Vizionari Franz Josef RAUCH

Në ndërim të themeluesit dhe stërgjyshit, ekskluzivisht për gastronomi, lëngjet tona premium 0.20l në qelq, janë në dispozicion në dizajnin ikonë të vjetër. Sipas motos " ne ndërojmë të vjetrën dhe e mirëpresim të renë". Nga 1919 deri me sot.

VEGANISMIT

Sipas mega trendit të ri "VEGANISMIT", në bashkëpunim me shoqërinë vegane, RAUCH ka bërë certifikata dhe me këtë garanton që asnjë lëndë e parë që rrjedh nga kafshët nuk përdoret gjatë tërë procesit të prodhimit. Që tani e tutje, etiketa V evropiane do të jetë në 0.2 l varieteteve në shishe qelqi ekskluzivisht për gastronomi.

Franz Josef Rauch Videospot

MyTea

My Tea Pjeshke dhe Limon pë të ri dhe mysafir që ndjehen të ri ne shishe 0.33l ( një përdorimshe dhe shumë përdorimshe)

Zbuloni të gjitha shijet Duket BRAVO, shijon BRAVO

BRAVO mbështetet në një shumëllojshmëri të frutave të ndryshme dhe frutave te pyllit nga vëndet ekzotike. Lëngjet e frutave BRAVO janë shuarësit ideal të etjes. Si rrjedhojë e ideve dhe eksperiencave të reja BRAVO sjell gjithmonë një ndryshim në shijet e produkteve.

Kënaqesi frutash në guall

Jeni duke kërkuar për një zgjidhje të përshtatshme për shuplakën tuaj të mëngjesit? Shpërndarësja jonë qese në kutinë ofron fleksibilitetin më të lartë dhe cilësinë më të mirë.

Sistemi Rauch POSTMIX shërbyes është ideal në rastin e një kërkese të lartë të lëngjeve të frutave. Me një klik, ai përgatit pijet e dëshiruara nga koncentratet dhe ujin e freskët dhe garanton një mënyrë të shpejtë, të pastër dhe të fuqishme për të shërbyer pije deri në 200 litra. Me përdorim fleksibël: lartësitë e ndryshme shërbejnë për gotat e madhësive të të gjitha llojeve. Një numër i modeleve dispenzuesve lejojnë përdorimin e 2 ose, përkatësisht, 5 varieteteve.

Çantë-në-box PREMIX bombol me vrimë nxjerrëse me dy dhoma ofron kënaqësi të pastër fruta. Me ftohje të fuqishme, 2-3 produkte të ndryshme mund të shërbejnë njëkohësisht në cilësinë tradicionale Rauch. Asortimenti përfshin lëngje organike 100%, lëngje frutash 100% të lartë, pa shtuar sheqer, si dhe netët më të preferuar. Trajtimi i tij nga stafi është shumë i lehtë - të ftuarit marrin pije të tyre shpejt dhe pa probleme.