Праска
Лимон
Шумско

Боја како ниедна друга!

Добродојдовте во шарениот и забавен свет на MyTea. Rauch MyTea нуди широк спектар на вкусови и ви гарантира апсолутно освежување


MyTea

Праска? Лимон? Диња? Шумско овошје? Зелен?

Не е важно дали преферирате класични вкусови на леден чај, префинети вкусови како дињата или сте повеќе наклонето кон смирувачкиот ефект на зелениот чај, MyTea ви нуди различни видови. Одберете го вашиот омилен вкус. МyTaste, MyTea.