Влезете во
шарениот свет на RAUCH

Откријте ја разновидната
понуда на RAUCH

За сечиј вкус


Cafemio

Ладно кафе со богат кремаст вкус: Италијански животен стил, збогатен со свежо алпско млеко. Откријте го вашиот омилен вкус - Cappuccino & Macchiato, и двата со богата крема. Единствената разлика е во јачината на кафето.

Угостителство

Овошни сокови од врвен квалитет и чистота