100 vjetori Rauch – 100 vjetori StartUp.

1919 ka startuar Franz Josef Rauch aventurën e jetës së vet. I shtyrë nga ideja, shijen e pemëve më të mira për ta bërë të rezistueshëm dhe për ta futur në shishe, e ka hapur një punëtori të vogël për prodhime lëngje frutash për fshatarët e regjionit - sot mund ta quanim StartUp. Me ide të freskët ishte ai për kohën e tij gjithnjë një hapë më parë. Kjo e ka bërë atë të jetë pionieri i lëngjeve të frutave dhe punëtoria e vogël e tij e lëngjeve nga Rankweil të jetë sot njëra ndër prodhuesit kryesor të lëngjeve të frutave në Evropë. Gjithashtu edhe pas tri gjeneratave pasuese është Rauch ende një sipërmarrje familjare. Ajo që ka filluara para 100 vjetësh, e udhëheqim ne sot me krenari dhe pasion edhe më tutje.

startup1919

#startup1919


Innovation Days Tour 2019

Tanimë në 100-vjetorin Startup në kërkim të risive, ne jemi të përfaqësuar si partner zyrtar të Innovation Days në Startup në kryeqytetet Vjenë dhe Berlin si dhe në vendlindjen e Rauch në Vorarlberg. Me këtë dëshirojmë ne që edhe në 100 vitet e ardhshme me inovacionet tona të entuziazmojmë dhe për atë po kërkojmë zgjidhjet më të mira rreth inovacioneve të pijeve të së ardhmes - nga produkti në paketim deri te marketingu. Prandaj, ne duam të aktivizojmë mendimet e freskëta të studiuesve nga fusha të ndryshme, të cilët në ekipe të ndryshme brenda 48 orëve të zhvillojnë zgjidhje dhe prototipa, të cilat që nga tani i plotësojnë kërkesat e së nesërmes.

Tour stops

Berlin
Sep 27.-29.2019

Budapest
Oct 4.-6.2019

Rheintal
Nov 27.-29.2019