Bëje ditën tënde të lumtur

Happy Day ka shije te veçantë me një cilësi të lartë. Gama e gjërë e brandeve ju bën të udhëtoni mes shijeve te ndryshme.


Spoti i ri

Happy Day Vegan!

Happy Day nga Rauch përmban vulën V dhe është 100% vegane. Kjo vulë është çertifikuar nga Vegan Society of Austria, duke mbajtur kështu vulën përkatëse.

Pineapple Champagne Cocktail

2 Persons

100 ml Happy Day Pineapple
RAUCH Lime Juice, ca. 2 ts
Champagne
Coconut flakes

Dip glasses in the lime juice first and then twist the glass in the coconut flakes, thus creating a nice coconut garnish. Pour Happy Day Pineapple and ice into the glass and add champagne.

Cherry Tini

4 persona

30ml konjak qershie
90ml vodka
90ml Happy Day qershi
1 lugë lëng limoni Rauch

Hidhini të gjithë ingredientët me shumë akull në shaker dhe tundeni mirë.
Të shërbehet në gotë

Kokteil ma ananas dhe shampanjë

2 persona

100 ml Happy Day Ananas
Lëng Lime Rauch 2 lugë
Shampanjë
Copëza arre kokosi

Zhyteni gotën në lëngun e lime-it ne fillim dhe me pas në copëzat e arrës së kokosit, në këtë mënyre krijoni një zbukurim. Hidh Happy Day ananas dhe kubat e akullit në gotë dhe shtoni shampanjën.