Fruta me cilësi
dhe pastërti të lartë

Gama jonë e larmishme e markave të ndryshme.

Historia e kompanisë RAUCH fillon në sektorin e gastronomisë të vitit 1919. Produkti i parë ishte lëngu i mollës. Ajo u dërgua në shishe 1 litërshe për gastronomet aty pranë. 100 vjet më vonë ne jemi bërë një partner i domosdoshëm për gastronominë në fushën e pijeve joalkoolike. Së bashku me brandet e panumërta, ne ofrojmë të gjitha llojet e zgjidhjeve të paketimit gjithashtu.


Duket Bravo, shijon Bravo

BRAVO mbështetet në një shumëllojshmëri të frutave të ndryshme, nga frutat e zakonshme deri tek frutat nga vëndet ekzotike. Lëngjet e frutave BRAVO janë shuarësit ideal të etjes. Si rrjedhojë e ideve dhe eksperiencave të reja Bravo sjell gjithmonë një risi në shijet e produkteve.